Lokacije za vjenčanja

Vjenčanje Na Plaži

beach wedding

Od planiranja svadbene ceremonije na jednoj od predivnih plaža na Jadranu pa sve do uživanja u prvim bračnim trenucima uz zalazak sunca, Event&Wedding Zone je ovdje da vam pomogne u organizaciji. Želite li svojim gostima priuštiti nezaboravne trenutke na lokacijama kao s razglednica, odaberite jednu od prelijepih plaža ili uvalica koje nudi naša predivna Jadranaska obala.

Vjenčanja u Villi

villa wedding

Mediteranske su vile oduvijek poželjne lokacije za slavlja. Vjenčanje u jednoj takvoj ispunjenje je snova svakog para koji drži do elegancije i profinjenosti. Ponuda vila varira od onih s bazenom, terasom, vrtom, panoramskim pogledom, povijesne ili ruralne vile...slobodno nam se javite da vam predložimo onu pravu za vas!

Vjenčanje u Hotelu

hotel wedding

Luksuzna i elegantna zdanja na ekskluzivnim lokacijama na obali ostavit će vaše goste bez daha. Naša brojna ponuda vrhunskih hotela visoke kategorije omogućit će vam da kreirate svoju idealnu svadbenu lokaciju uz večeru i slavlje koji će se još dugo pamtiti.

Vjenčanje na brodu

boat wedding.jpg

Gala večera na brodu dok plovite u suton jadranskom rivijerom s pogledom na naše brojne otoke i obalne gradiće, zajedno s velikom zabavom poslije večere? Sve je to moguće ostvariti vrlo lako na jednom od naših brodova...

Vjenčanje na svjetioniku

lighthouse wedding.jpg

Ako želite intimno, jednostavno i romantično vjenčanje u prirodnom ambijentu, ceremonija na svjetioniku pravi je izbor za vas. Odaberite svjetionik na jednoj od brojnih turističkih destinacija ili pak neki na otvorenom moru i stvorite sami svoj raj daleko od užurbane svakodnevice.

Vjenčanje u Vrtu

garden wedding

bbbbcbcbccbcbcbcbcbcbcbcbcbccbcbcbcbcbcbc bbcbcbccbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbcccbcbccbcbcbcbc cbbccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccbccbcbcbc bcbcbccccccccccccccccc