Najbolja agencija za organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj

O nama

Našu agenciju čine talentirani, strastveni i iskusni profesionalci koji će vam pomoći u vašoj potrazi za vjenčanjem iz snova. Nije neki problem napraviti fenomenalno vjenčanje s puno novca, izazov je napraviti isto, ali

po PRIHVATLJIVOJ cijeni. Mi volimo izazove!

lisa & alex

 

Upravo zato smo prikupili tim profesionalaca koji su se prilagodili tržištu, spustili svoje cijene, a i dalje nameću trendove, postavljaju stilove i vrhunski odrađuju sve izazove. Sa više od jednog desetljeća iskustva u industriji planiranja vjenčanja i događanja, mi Vam osiguravamo vrhunsku razinu sigurnosti i iskustva koje zaslužujete, na jedan otvoren, iskren i prijateljski način. Bilo da ste zainteresirani za civilno vjenčanje, religiozno vjenčanje, ceremoniju obnove zavjeta, proslave godišnjice, ili jednostavno simbolično vjenčanje, naši koordinatori će vam rado pružiti sve potrebne informacije i svu moguću pomoć u organizaciji vašeg vjenčanja iz snova.

Vjenčanje za pamćenje po cijeni za zaborav!

img thumb

 

Vaše vjenčanje će biti besprijekorno, ali za znatno manji iznos, i da, naravno da ćemo ispuniti sve Vaše želje i učiniti Vaše vjenčanje točno onako kako ste ga Vi zamislili! Pa zato i postojimo! Naša filozofija je jednostavna:

Uspješni eventi svaki put. Javite nam se i otkrijte kako! ;)